dilluns, 21 d’agost del 2023

Advertència

(de bloguer inexpert)


Després de gairebé cinc anys sense publicar al blog, torno a tenir necessitat de fer-ho. Mai he sabut a què es deu aquesta necessitat, però el que sí que sé és que hi és i ara toca. Soc inconstant, que hi farem. Paciència.


I que publicarem? Intento de fer l’exercici d’elaborar un projecte, un pla o, si més no, de posar en veu alta una declaració d’intencions; però no acaba, no acabo, no acabem d’arrancar. Aleshores, m’imagino que continuarem essent desordenats i eclèctics –que no desganats; que continuarem fent allò que més ens ve de gust i de la millor manera que en sapiguem. I ja anirem veient; naturalment, no podem assegurar res. (Sí, ja sé que hauria de fer coses de més profit, però aquesta és una de les maneres que tinc d'escapolir-me’n.)


Així doncs, publicarem una mica de tot –de quasi tot allò que faig. Vaig fent, vaig fent. Un dia podrem trobar-nos un conte, un altre un poema, l’altre una (re)flexió; de tant en tant un dibuix o una pintura o una cal·ligrafia; i molt sovint fotografies. I tot això sense cap altra pretensió que provocar en alguns casos un somriure, en d’altres potser la reflexió i en tots ells la distensió de l’ànim –exactament el mateix que s’ha produït en mi mentre ho barrinava i ho duia a terme.


Res més. (Publiquem, publiquem, que el món s’acaba). No hi ha més declaracions. Bé, sí, un desig: que vagi de gust.PS

Sempre són benvinguts els vostres comentaris, sempre s’aprèn. I, entre d’altres, em fan adonar que hi ha algú a l’altre costat d’aquesta xarxa virtual, que no tot és virtual, vaja, que hi ha vida més enllà de la pantalla. Digueu-me romàntic.


 

El descans de les eines2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bé, Cinto. Escriure, la vida, com no podria ser d'una altra manera. De tots els escrits que he rebut mai, en conservo un meravellós, fet amb aquest enginy i aquest savoir faire teu. M'agraden les eines que descansen i m'agrada poder-te llegir, de nou. Avec plaisir😘

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim, només per rebre comentaris com els teus ja paga la pena escriure, saber que estàs a l’altre costat d’aquesta pantalla. I com pots veure, el temps passa i les coses no canvien tant.

Tout le plaisir est pour moi.
Cinto